GoverMaxx
No Coding Business Platform

Digitaal samenwerken

Samenwerken tussen medewerkers binnen een organisatie en tussen organisaties onderling, bepaalt het succes van uw organisatie. Samenwerken bestaat uit digitaal communiceren en informatie uitwisselen van de ene persoon naar de andere. Data en documenten wilt u eenvoudig delen en digitaal aanpassen, plaats en tijd onafhankelijk. 

GoverMaxx: de ideale basis

De verscheidenheid aan projecten en processen waarbinnen wordt gewerkt wilt u qua data en documenten eenvoudig kunnen delen met interne collega's en extern betrokken partijen.  En omdat het werken aan een project of proces altijd de inspanning is van meer dan één persoon, dienen goed beheer en beschikbaarheid van die data en documenten plaats te vinden. 

Toegang voor al uw samenwerkingspartners

Steeds meer begrijpen we onze rol in het netwerk van samenwerkende (externe) partijen. Hierbij wilt u grip hebben en houden op actualiteit van documenten en data en deze met zo weinig mogelijk inspanning digitaal ontvangen, versturen of bewerken vanuit één gezamenlijke bron. Door middel van de autorisatiemogelijkheden en gereguleerde toegangscontrole die de oplossingen van GoverMaxx biedt, is het mogelijk om, afhankelijk van de rol van betrokkenen, op verschillende niveaus van informatie toegang te verlenen. Ook voor extern betrokken partijen. In de centrale beheersbare Governance en Compliance omgeving worden alle autorisaties beheerd tussen de (externe) rollen, projecten, processen, data, documenten, dossiers en betrokkenen. 24/7 beschikbaar, overal ter wereld.  
E-mailen
Bellen