GoverMaxx
No Coding Business Platform

Sociaal intranet

Het GoverMaxx Platform biedt de gebruiker verschillende ingangen om de informatie die zij nodig hebben aan te kunnen spreken. Zo kan het medewerkersportaal met het overzicht van dossiers, documenten en taken waar de gebruiker bij betrokken is een ingang zijn. Of het klantportaal met een direct totaaloverzicht van alles wat rond uw klanten speelt. En zo kan het sociaal intranet ook de ingang zijn.

Aantrekkelijk voor de gebruiker
U wilt als organisatie een aantrekkelijke intranet omgeving waar medewerkers informatie kunnen ophalen en delen. Dit kunnen allerlei vormen van informatie zijn, denk hierbij aan intern nieuws, artikelen en het laatste nieuws op sociale media. Maar tevens informatie vanuit een projectteam, een proces, een dienst of een team. En dan natuurlijk de mogelijke navigatie naar taakspecifieke applicaties.

Microsoft SharePoint als basis, de rest is aan u

De look and feel van het intranet en de opbouw van de pagina’s bepaalt u zelf, en kunt u helemaal des organisaties laten inrichten. De achterliggende basis is Microsoft SharePoint. Voordeel van het gebruik maken van SharePoint is de krachtige search engine die SharePoint heeft, alsmede de mogelijkheden tot het beheren van documenten. Middels de persoonlijke profielpagina’s of mysite, wordt het sociale aspect toegevoegd en kunt u informatie, medewerkers en documenten volgen, delen, liken en gesprekken starten met collega’s en teamleden.

Kortom, een gebruiksvriendelijke sociale omgeving waar medewerkers en collega’s elkaar kunnen vinden.

 
E-mailen
Bellen